Suport rezervari 0258 830 382

Intrebari frecvente

 

De ce este Tripme.ro alegerea potrivita?

Tripme.ro este o agentie de turism care opereaza prin sistemul de rezervari online. Principalele noastre destinatii pe care actionam ca si touroperatori sunt Bulgaria, Turcia, Grecia precum si destinatiile exotice Republica Dominicana, Mexic, Cuba, Jamaica. Pentru aceste destinatii avem contracte directe si camere in garantie, nu lucram cu intermediari, asa incat va putem oferi unele dintre cele mai bune tarife de pe piata .

Toti partenerii nostri sunt atent selectionati asa incat sa va putem oferi garantia unei vacante cat mai placute.

Cat de incredere este TripMe ?

Sunt cazuri in care turistii nostri online ne intreaba cat suntem de incredere . Este o intrebare foarte buna. Ce va putem spune si garanta este faptul ca din 2004 facem turism in acelasi loc si cu aceeasi pasiune si in prima zi. Suntem tot aici si vom fi multi ani de acum incolo oferind servicii de calitate pentru toti turisti nostri.

Ce include tariful final ?

In momentul in care urmati pasii necesari si sistemul calculeaza pretul , acesta include pretul final pe care dumnavoastra il achitati pentru concediu. Nu mai exista alte taxe si comisioane ascunse. Pretul respectiv include cazare , in functie de noptile alese, tipul de masa selectat precum si alte taxe legate de oferta.

Rezervari. Cum rezerv o vacanta ?

O data ce ati selectat hotelul dorit, alegeti camera potrivita (single, double etc). Sub fiecare perioada, in dreptul tipului de camera sunt enumerate tarifele in perioadele urmatoare sau in perioada solicitata. Daca nu ati specificat o perioada, puteti selecta o perioada apasand butonul din tabel \"Alege numarul de nopti\". Apasati butonul Rezerva pentru a continua rezervarea la tariful din perioada aleasa. O data ajuns in pagina de configurare a ofertei, trebuie sa alegeti exact ziua intrarii si a iesirii din hotel si numarul de turisti cazati.

In cat timp primesc confirmarea pentru o rezervare ?

De obicei, mai ales pentru camerele aflate in garantie veti primi confirmarea in cateva ore din momentul finalizarii rezervarii . Sunt insa cazuri in care primim mai tarziu raspunsul de la hotel, in cazul rezervarilor on request, asa incat este necesara o perioada de 24-48h pentru a putea sa va transmitem confirmarea.

Ce documente primesc ?

Dupa ce achitati avansul sau integral, in functie de oferta sau de perioada de limita pana la inceperea sejurului, veti primi factura finala si contractul de comercializare a serviciilor turistice. In momentul in care achitati integral serviciile comandate veti primi si voucherul care atesta achitarea acestora si este documentul care trebuie prezentat la hotel pentru a putea beneficia de aceste servicii.

Documentele vor fi primite pe email, pe adresa specificata de dumevoastra si trebuie sa le printati pentru a le prezenta la hotel.

Pot sa platesc un avans ?

Da, in general este posibil sa achitati un avans iar diferenta cu 15 zile inainte de data inceperii sejurului. Exista insa si anumite exceptii cand in functie de ofertele last minute sau early booking aceasta optiune nu este valabila

Care sunt modalitatile de plata ?

NUMERAR LA SEDIU
Plata in numerar se poate face in RON, EUR la sediul agentiei . Pentru plati in RON se va calcula cursul de schimb BNR +2% din data efectuarii platii.

DEPUNERE DE NUMERAR LA GHISEUL BANCAR
Plata prin foaie de varsamant se poate face la ghiseul bancar in orice agentie banca Transilvania din tara in baza facturii proforme transmise electronic de catre TripMe

TRANSFER BANCAR
 Plata prin transfer bancar in unul din conturile indicate pe factura, in functie de moneda selectat in momentul rezervarii Euro sau Ron

PLATA CU CARDUL
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele
VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
- Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
- Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
- Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează
datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată
către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

In portalul Tripme.ro se plateste un avans sau integral?

In functie de destinatia selectata, este posibil ca plata sa se faca intr-una din modalitatile:

- plata unei garantii de rezervare (avans), diferenta se va plati cu un numar de zile specificat, inainte de inceperea sejurului rezervat prin intermediul sistemului de rezervare Tripme.ro
- plata in agentie fie integral, fie prin garantie (avans) la rezervare si diferenta se va plati cu un numar de zile specificat, inainte de inceperea sejurului.