Hotel Ammon Zeus

Grecia / Halkidiki
Hotel Ammon Zeus, Halkidiki

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Ammon Zeus, Halkidiki.

Descriere

Hotelul Ammon Zeus se bucura de un amplasament pe malul marii, in populara statiune Kallithea, pe plaja decorata cu Blue Flag , fiind locatia ideala, deoarece imbina cu succes accesibilitatea catre principalele puncte de interes ale statiunii cu confortul spatiilor de cazare.

Cazarea în Amon Zeus este luminoasa şi funcţionala. Toate camerele au balcoane private, cu vedere la mare sau munte şi sunt bine echipate. Camerele hotelului au mini-bar la cerere. Restaurantul hotelului serveşte mâncăruri tradiţionale greceşti, realizate din produse proaspete, locale. Oaspeţii pot găsi o mulţime de taverne în Kallithea, precum şi magazine, cafenele, baruri si cluburi. Barurile de piscină şi plajă oferă băuturi răcoritoare şi gustări. Pentru cei care sunt mai activi, schi nautic, jet ski şi motociclete de mare sunt disponibile pentru inchiriere.

Hotelul se afla chiar pe plaja cu nisip din Kallithea, distinsa in mod repetat cu Blue Flag. Centrul statiunii cu restaurante, cafenele, magazine, este la numai cateva minute de mers pe jos. Templul antic al zeului Ammon, zeul ospitalitatii, este langa hotel, la fel ca si o bisericuta ruseasca ce a fost construita in 1865, omagiu adus manastirii rusesti St. Panteleimon, de pe Muntele Athos.